Norwegian BioArt Arena

Bioart in Norway

De Norwegian BioArt Arena (NOBA), is de eerste permanente arena voor biokunst in Noorwegen. NOBA combineert kunst, op onderzoek gebaseerde kennis, kritisch denken en nieuwe technologie met als doel de bewustwording van onze leefomgeving, biologie en duurzaamheid te stimuleren.

Wij mochten het development voor NOBA doen. Het resultaat is een dynamische en professionele website voor onze vrienden in Noorwegen.

Het design van de website is gemaakt door Jurjen Rammeloo, een ervaren UI/UX designer uit Groningen.

Het Noba WordPress template is, zoals je mag verwachten, een custom made WordPress template. Door gebruik te maken van o.a. Sass & Gulp is het een lichtgewicht template geworden met ultrasnelle laadtijden 🚀

Ik wil ook een WordPress website!

De website is als maatwerk template opgebouwd en bevat diverse dynamische modules zoals ons maatwerk projecten filter.

De projecten hebben een eigen datum of periode en kunnen per periode gefilterd worden. Zo kan je gemakkelijk zien of er binnenkort mooie projecten zijn!

Het custom filter in werking

De website van Noba wordt gehost op een custom server via Amazon AWS. Via Amazon kun je je website razendsnel opschalen op momenten dat het drukker is. Wil je ook graag custom hosting via Amazon, Transip of een andere provider? We denken graag met je mee!

Rrrrazendsnelle hosting 🏎

Wil je ook een maatwerk WordPress website met custom WordPress plugin?