Hosting en onderhoud

Webhosting, domeinnamen of onderhoud van jouw website nodig? Wanneer wij een website voor jouw organisatie ontwikkelen, kunnen wij de website ook beheren en onderhouden. Onze hosting is flexibel, veilig en betrouwbaar! Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw website.

Betrouwbare en goede hosting

Goede hosting is snel en betrouwbaar. Daarom draaien wij onze websites alleen op de beste hardware en kunnen wij 99,9% uptime garanderen.

Het goedkoopste pakketje, daar branden wij onze vingers liever niet aan. Bij goedkope hosting kom je vaak met veel andere websites op één server te staan. Wij willen er voor zorgen dat jouw website veilig en snel is. Dat is niet alleen prettig voor je gebruiker, Google neemt het ook mee in jouw ranking.

Onderhoud van jouw website

Alle websites die wij hosten, worden regelmatig onderhouden. WordPress krijgt automatische beveiligingsupdates. Alle grotere updates en onderhoud aan onze thema’s doen wij handmatig om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren.

Goed onderhoud is essentieel voor een werkende website. Het template van jouw website, de gebruikte plugins, ze hebben allemaal invloed op elkaar. Met ons servicepakket ben je er zeker van dat jouw website altijd perfect online staat.

Tijdige backups

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Daarom zorgen we er voor dat we altijd een aantal kopieën van jouw website hebben.

Wanneer je jouw website bij ons host, worden er standaard dagelijks back-ups bij onze hostingpartij gemaakt. Daar bovenop doen wij ook nog back-ups. Zo kun je altijd een stap terug in de tijd doen, mocht je per ongeluk iets verwijderen.

Snelle hosting & WordPress onderhoud nodig? We helpen je graag online.