Applicatie ontwikkeling

Wij ontwerpen en ontwikkelen webapplicaties. Wil jij een nieuwe markt aanboren? Wil je bedrijfsprocessen optimaliseren of automatiseren? Een webapplicatie kan je daarbij helpen.

Jouw wensen in kaart

Dat is de eerste stap. We stellen gezamenlijk een lijst met eisen en functionaliteiten vast.

Wil je een Laravel back-end? Graag een een front-end met Angular of React? Of weet je het niet en laat je je liever adviseren? Geen probleem. Qua functionaliteit stoppen we pas wanneer we begrijpen hoe jouw applicatie moet gaan werken. Zodat het eindresultaat precies wordt wat jij in gedachten hebt.

Structuur & functionaliteit

De structuur bepaalt de opbouw van de applicatie en het functioneel ontwerp toont welke functionaliteiten de applicatie bevat en waar deze geplaatst worden.

Als je dat wenst, maken we een prototype, zodat je alvast door de applicatie kunt klikken, om een gevoel te krijgen voor de werking. Alles naar wens? Dan zetten we het ontwerp om in een UI design.

Kleuren, vormen, lettertypes

Nadat het functioneel ontwerp is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het design. Op basis van je wensen en eventuele huisstijl, maken wij een ontwerp dat hierop aansluit.

Het visuele ontwerp zetten we altijd in een prototype, zodat je er doorheen kan klikken en een goed beeld krijgt van de werking. Zo kan je het ook presenteren aan collega’s of andere stakeholders.

Applicatie hosting

Applicaties vragen vaak meer dan een server dan gewone websites. Zeker als het aantal gebruikers groeit.

Daarom adviseren we altijd om te hosten op een eigen VPS. Dat kan bijvoorbeeld ook bij Google of Amazon zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Niet alleen omdat de wet dat van ons vraagt, maar omdat de gegevens van jouw klanten veilig moeten zijn.

In samenwerking met jou, bespreken we wat jij belangrijk vindt op het gebied van veiligheid en hoe ver je daar in wilt gaan. 2-factor authenticatie, inzicht in de gebruikers of extra aandacht voor bestandsbeveiliging? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontwikkelen

We ontwikkelen jouw webapplicatie volgens de laatste standaarden in de markt.

De soort techniek, en hoe geavanceerd jouw applicatie is, bepaalt hoe we te werk gaan. Uiteraard bespreken we van te voren alle mogelijkheden.

Meer weten over webapplicaties?
We helpen je graag online.