WordPress websites

WordPress is het grootste CMS ter wereld. Het CMS is makkelijk aan te leren en zeer simpel op te schalen. Ben je op zoek naar een snelle, professionele en gebruiksvriendelijke maatwerk WordPress website? Lees hier dan alles over onze aanpak.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem. Simpel gezegd is dat een webapplicatie waarmee je gegevens op het internet kan publiceren. WordPress wordt momenteel door 43% van alle websites gebruikt (!).

Wij gebruiken WordPress omdat het licht, schaalbaar & gemakkelijk in gebruik is. Iedereen kan leren werken met WordPress. Naast het maken van websites, kunnen er tegenwoordig ook applicaties of native apps op ontwikkeld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Van basic tot maatwerk

Wij werken standaard niet met aangekochte templates. Een website moet snel, slim en schaalbaar zijn. Daarom maken wij al onze websites from scratch. Zo kunnen wij voor elk van onze klanten een unieke website maken.

Ook kunnen we plugins ontwikkelen die precies voldoen aan jouw wensen. Zo kunnen we bepaalde functionaliteiten in jouw website bouwen die specifiek doen wat jij wilt. We zijn overigens niet vies van het gebruik van bepaalde plugins, zolang ze maar van goede kwaliteit zijn. Denk bijvoorbeeld aan een plugin om jouw website veiligheid te verbeteren.

De veiligheid van WordPress

Wij horen nog wel eens: “Maar, WordPress heeft toch heel beveiligingsproblemen?”. Als dat het geval zou zijn, zou niet 43% van het web op WordPress draaien.

Het feit dat het CMS zo groot is, zorgt er voor dat het kwetsbaar is voor “hackers”. Tussen aanhalingstekens, want veel hackers zijn geautomatiseerde scripts (of bots), die het web scannen op kwetsbare websites. Om er voor te zorgen dat onze WordPress installaties veilig zijn, zorgen wij altijd voor een aantal zichtbare en onzichtbare beveiligingsimplementaties, bovenop de veiligheid die WordPress Core zelf biedt.

website-veiligheid

wordpress-website-beveiliging

WordPress website beveiliging

Beveiliging van gegevens gaat niet automatisch. De lijst met kwetsbare systemen groeit dagelijks. Een goede beveiliging van jouw website is daarom van immens belang.

Beveiliging hebben wij hoog in het vaandel. Op basis van een aantal checklists, waaronder die van OWASP, zorgen wij er voor dat jouw website en de (persoons)gegevens daarop veilig zijn.

Ben je benieuwd of jouw huidige website veilig genoeg is? Neem contact op voor een gratis security-scan.

Beveilig jouw WordPress website in 7 stappen. Je kan er alles over lezen in ons blog.

Makkelijk bij te houden

Wanneer wij een website of platform voor jou maken, zorgen we er voor dat deze makkelijk bij te houden is. Teksten aanpassen, een foto toevoegen, het kan allemaal in een handomdraai.

Je wilt natuurlijk de controle over je eigen website. We geven je bij oplevering een instructie en daarna je kan aan de slag. Kom je ergens niet uit? Geen probleem, we staan voor je klaar!

content-beheer

betaalbare-wordpress-websites

Betaalbare WordPress websites

Onze websites zijn betaalbaar. Omdat wij in de loop der jaren al veel modules, plugins en templates in gebruik hebben genomen en ontwikkeld, kunnen wij WordPress websites van kwaliteit leveren, voor een prima prijs.

Websites van topkwaliteit verdienen extra aandacht. Wij maken snelle, functionele en gebruiksvriendelijke websites, met het oog op jouw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onderhoud & updates

Bij onze websites leveren wij standaard een servicepakket. Daarmee zorgen wij er voor dat jouw website veilig is en goed blijft functioneren.

Met ons servicepakket zorgen wij voor het up-to-date houden van de website en alle gebruikte plugins. Naast ons servicepakket kan je ook kiezen voor  extra beveiligingsmaatregelen. Meer informatie over hosting & onderhoud.

onderhoud-updates

zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Bij oplevering van jouw website zorgen we er voor dat je website in Google te vinden is. Wil je echter een stapje verder gaan? Dan kunnen we je helpen om hoger in Google te komen.

Onze inzet is daarbij hoog: Jouw website zo hoog mogelijk in Google krijgen. Je bent daarbij altijd afhankelijk van factoren als concurrentie, jouw inzet en een duidelijke focus. We helpen je graag!

 Wil je ook een WordPress website?
We helpen je graag online.