Wat doet wilje

 

Online diensten

De online diensten van Wilje Online bestaan uit WordPress website development, hosting & onderhoud en zoekmachine optimalisatie. Van basis- tot maatwerk oplossing, Wilje helpt u online!

De website die we voor je ontwikkelen, maken wij met WordPress. Dit is het grootste en meest flexibele CMS ter wereld. Of je voor nu een basis website gaat of op zoek bent naar maatwerkoplossingen.

WordPress websites

Ben jij voor jouw business op zoek naar een webapplicatie? Wil je een bepaalde probleem oplossen, of een nieuwe markt aanboren? Onze webapplicaties zijn altijd maatwerk en altijd passend voor jouw organisatie. Wij ontwikkelen met Laravel als back-end framework. Voor de front-end kunnen wij diverse technieken inzetten, zoals React.

Webapplicatie ontwikkeling

Jouw producten online verkopen. Daar helpen wij je graag mee. Wij ontwikkelen WooCommerce webshops met alle integraties die je je kunt bedenken. Koppelingen met iDeal, CRM-software en boekhoudpakketten. Alles is denkbaar.

WordPress webshop

Jouw website heeft, net als een auto, regelmatig onderhoud nodig. Omdat wij voor kwaliteit gaan, worden alleen gehost op servers in Nederland met de beste hardware & uptime.

Hosting en onderhoud

Wil je beter vindbaar zijn in Google? Dan zorgen wij er voor dat jouw website vanaf het eerste moment direct vindbaar is. Ook voor een uitgebreid SEO-traject kun je bij ons terecht.

Zoekmachine optimalisatie

Een WordPress plugin die compleet aansluit op jouw vragen en wensen? Wilje Online kan voor jouw website een eigen en unieke WordPress plugin ontwikkelen. Aanpasbaar en volledig op maat gemaakt.

Plugin ontwikkeling

 

Ontwerp / design

Wij mogen onszelf, zonder op te scheppen, gedreven en ervaren designers noemen. Wij zijn gefocust op het maken van unieke, gebruiksvriendelijke & aantrekkelijke designs. Een voorkeur voor online, maar ook voor print ontwerp draaien wij onze hand niet om.

Webdesign is onze eerste liefde. Eigentijdse, gebruiksvriendelijke websites. Van functioneel ontwerp tot live-gang.

Webdesign

Designs van webapplicaties vragen een andere aanpak dan websites. User experience is hierbij het belangrijkste focuspunt

Applicatie ontwikkeling

Naast webdesign, applicaties, apps, en social media design, valt er nog veel meer te ontwerpen. Behalve op online toepassingen, richten wij ons dan ook graag op printontwerpen en huisstijlen.

Huisstijl design