Zoekmachine optimalisatie

Wil je hoger in de Google-resultaten komen? Dat noemen we: zoekmachine-optimalisatie (SEO). Wij kunnen je helpen om hoger in Google te komen.

Een strak SEO plan

We overleggen eerst met je wat je wensen zijn. Wat zijn je ambities op Google? Wil je graag op nummer 1 komen? Op welke zoekwoorden wil je beter gevonden worden?

Na inventarisatie van deze en andere vragen maken we samen een plan. In dat plan staat wat we gaan doen, hoe veel tijd we er in steken en wat je van ons mag verwachten. Daarna kunnen we aan de slag.

Lees ons blog voor een paar slimme tips om jouw SEO te verbeteren.

Jouw vindbaarheid verbeteren

Google heeft verschillende eisen als het gaat om de vindbaarheid. Wij passen jouw website optimaal aan deze eisen aan. Het is een proces van constant plannen, aanpassen en bijstellen.

Voor SEO moeten een aantal dingen gebeuren: Het optimaliseren van de website, het (constant) verbeteren van de teksten op de website en linkbuilding.

Er zijn drie belangrijke onderdelen die wij meenemen bij SEO:

  • Het technisch optimaliseren van jouw website
  • Verbeteren van de teksten
  • Zorgen voor waardevolle links naar jouw website

Monitoren, evalueren en bijstellen

SEO is een doorlopend proces. Het stopt niet na het aanpassen van je teksten. De concurrentie staat namelijk ook niet stil.

Daarom monitoren wij jouw site en sturen je een rapportage van de verbeteringen. Aan de hand van het rapport gaan we opnieuw met je om tafel om het plan tegen het licht te houden. Gaat het de juiste kant op? Waar kunnen we het plan bijstellen? Het proces begint opnieuw.