ANWB Blijven Fietsen Afspraakplanner

Het startpunt voor duizenden afspraken per jaar

Het nieuwe Blijven Fietsen afsprakenportaal: Ontwikkeld in opdracht van Fris Nederland en Unigarant. Schaf jij een ANWB Blijven Fietsen verzekering af bij de ANWB? Dan heb je recht op een track & trace zender, zodat je fiets opgespoord kan worden als deze gestolen is. Fris Nederland is verantwoordelijk voor de montage & opsporing van deze fietsen.

Het design en de ontwikkeling van het afsprakenportaal is in samenwerking met Fris Nederland en Unigarant tot stand gekomen. Klanten van de ANWB kunnen inloggen met polisnummer, postcode en een verificatie via e-mail.

anwb-blijven-fietsen-afspraakplanner-fietsen
anwb-blijven-fietsen-afspraakplanner-home

Na registratie kun je als klant een tijd en datum kiezen waarop de monteur langskomt om jouw Blijven Fietsen track & trace zender te monteren. Op de achtergrond gaan er vervolgens diverse processen lopen.

Fris Nederland krijgt de afspraak in de planning en de monteur kan via zijn/haar tablet de montage in orde maken. Tot slot wordt jouw zender aangemeld, zodat je verzekerd bent van opsporing!

Al deze processen: Het maken van een afspraak, het verwerken in een planningsysteem, een tablet voor de monteurs, aanmelding van jouw fietszender is door Wilje Online gerealiseerd. Alles door middel van maatwerk applicaties en koppelingen met de systemen van Unigarant en de ANWB.

Via deze route worden duizenden klanten van de ANWB jaarlijks geholpen. Zo blijven zij veilig onderweg!

Op zoek naar een snelle, schaalbare maatwerk applicatie & koppelingen met CRM of andere systemen? Wij helpen je online!