Wilje Online
Wilje Online
Wilje Online

Website in Zwolle

Op zoek naar een website in Zwolle en omgeving? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites in Zwolle.

Maatwerk websites

Wij ontwikkelen standaard maatwerk websites. Maar ook voor een lager budget, kunnen wij een bestaand template of theme aanpassen naar jouw wensen. Omdat wij het liefst ontwerpen, krijg je van ons altijd een passend en modern design van jouw nieuwe website. Bekijk een aantal van onze projecten (niet alleen uit Zwolle).

  • Websites altijd inclusief webdesign
  • Goed gevonden in Google
  • Makkelijk te beheren
  • Maatwerk of budget oplossingen
  • Snelle & betaalbare hosting
Meer informatie

Webdesign in Zwolle

Ook voor een uniek en strak design draaien wij onze hand niet om. Elk ontwerp dat wij maken, wordt vanaf nul opgebouwd, waarbij we beginnen met het bepalen van de structuur. Daarna maken wij een wireframe en tot slot kunnen we een design voor jouw website maken! Ook klikbare versies van het ontwerp kunnen we aanleveren, bijvoorbeeld via Invision. Van huis uit zijn wij ontwerpers en we helpen je dan ook graag met een design voor jouw website, applicatie of andere online toepassing.

Meer over webdesign

Plug-ins of maatwerk modules

Wij ontwikkelen ook plug-ins en maatwerk modules. Een planningsmodule nodig? Of een maatwerk oplossing voor een eigen fotogalerij? Wij denken graag met je mee! Er zijn natuurlijk veel plug-ins gratis of betaald beschikbaar, maar deze bieden niet altijd wat jij in gedachten hebt. Daarom kan een maatwerk oplossing soms de beste oplossing zijn.

Huisstijl laten maken?

Wil je meer dan een website? Wij ontwerpen ook huisstijlen, met alle branding die daar omheen nodig is. Visitekaartjes, briefpapier of flyers laten ontwikkelen? In de afgelopen tien jaar heeft Wilje Online & Design veel ervaring opgedaan op het gebied van print, huisstijlen en drukwerk begeleiding. Wij adviseren graag over papiersoorten, diktes en afwerking. Hierbij werken wij samen met drukkerijen in Zwolle maar ook met internet drukkers.

Meer over huisstijl design

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen je online.