Veelgestelde vragen

Hosting betekent dat je website via een server in verbinding staat met het internet. Je website wordt gehost op een webserver, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet.

Wie je domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden van je website op de server geleid. Zo is je website over de hele wereld online te zien.

Een Content Management Systeem (CMS) is het systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren.

Wilje online maakt gebruik van het WordPress CMS, maar in samenwerking met partners kunnen wij ook Joomla, Craft of een maatwerk CMS voor je verzorgen.

Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website in de zoekresultaten wordt gevonden. Bij zoekmachine-optimalisatie gaat het erom hoe je website is opgebouwd en ingericht, zodat de ‘zoekrobot’ van de zoekmachine (bijvoorbeeld Google) je een hoge positie geeft.

Wilje zoekmachine-optimalisatie?

Bij al onze websites leveren wij standaard een servicepakket. Dit servicepakket houdt het volgende in:

  • U kunt ons altijd bellen voor vragen of kleine aanpassingen of een advies. Onze simpele variant van een helpdesk;
  • Technische ondersteuning;
  • Updates uitvoeren van je WordPress-website;
  • Toegang tot Google Analytics;
  • Back-ups van de website.

Je kunt er ook voor kiezen geen servicepakket af te sluiten. In dat geval bieden wij bovenstaande diensten ook, maar dan betaal je een hoger bedrag op het moment dat er iets gebeurt.