Met deze premium e-mail synchronisatie tool kan je gemakkelijk je e-mail verhuizen van een externe service zoals Google G Suite, Microsoft Office 365, Zimbra, Roundcube of een andere IMAP service. Je kan e-mail verhuizen van onze servers naar de nieuwe service, of vanaf een andere service naar ons toe.

Ga niet in de weer met Outlook, Apple Mail of een ander programma op je computer. Verhuis je e-mailadressen gemakkelijk en veilig via onze e-mail verhuis-tool.

Is het AVG proof?
De tool is zeer gemakkelijk in gebruik. Het enige dat je hoeft in te voeren, zijn jouw e-mailadres, wachtwoord en de juiste server-gegevens en je kan aan de slag!

Kan ik ook meerdere e-mailadressen tegelijkertijd verhuizen?
Dat kan! Daarvoor is deze tool echter niet geschikt. Via onze command-line service kunnen echter wij grote hoeveelheden e-mail tegelijkertijd verhuizen.

Is het AVG proof?
Jazeker. Alle e-mail die je via onze tool verhuist, is versleuteld, dus kan niet door ons, of door derden worden uitgelezen. Wij slaan geen gegevens op tijdens de verhuizing. Het enige dat wij opslaan, zijn een aantal logs, zodat wij ondersteuning kunnen bieden bij eventuele problemen.

Moet ik betalen voor het verhuizen? 
Dit is een premium tool. Er zijn mogelijk kosten verbonden aan het verhuizen van jouw e-mail. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Hoe ziet de tool er uit?
Hier onder kan je een screenshot zien van de tool.