Wilje Online
Wilje Online
Wilje Online

Tips & Tricks

Hoe wij WordPress plugin hacks ontdekten & openbaar maakten

Lees verder

10 tips voor zoekmachine-optimalisatie

Hebben we het over zoekmachine-optimalisatie dan hebben we het over SEO, Search Engine Optimization. In deze blog geven we je 10 tips om de koning van de zoekmachine-optimalisatie te worden!

Lees verder

Feest! Wilje Online bestaat 1 jaar

Wat doe je als de eigenaar van het bedrijf waarvoor je werkt, vraagt of jij en je collega een eigen onderneming willen starten met behulp van zijn bedrijf? Wiljan en Jeroen besloten ervoor te gaan. Laura sprak Richard Hofsink, eigenaar van Bldsprk, over de bijzondere start van Wilje Online en hun samenwerking.

Lees verder

Alt-delete vandaag nog jouw contactformulier

Er was ooit een revolutionair moment op het internet, want elke website –groot of klein- kon een contactformulier installeren. Contactdrempels werden verleden tijd en consumenten en bedrijven, bedrijven en bedrijven, iedereen had contact. Maar anno 2018 is het tijd om voorgoed afscheid te nemen van het contactformulier. Waarom? Nou, hierom: niemand gebruikt het nog.

Lees verder

Gutenberg en WordPress 5.0: dit moet je weten

Normaal gesproken zijn we best enthousiast als er een nieuwe versie van Wordpress uit komt. Maar met Wordpress 5.0 weten we het nog niet. Dat komt door één ding: De Gutenberg Editor. Jeroen legt uit waarom.

Lees verder

Dit is waarom jouw onderneming een website op maat verdient

Geen enkel bedrijf, onderneming of stichting is hetzelfde. Met andere woorden: we zijn allemaal uniek! Waarom zou je dan wel kiezen voor een standaard website? Wilje Online gelooft in unieke websites voor iedereen. Van one-page tot webshop. 

Lees verder

WordPress-website beveiligen: 7 handige tips

Een WordPress-website beveiligen, is belangrijk. Je wilt tenslotte niet dat de gegevens van klanten, bedrijven of interne back-ups bloot komen te liggen. In deze blog geven we je 7 handige tips voor het extra goed beveiligen van jouw WordPress-website.

Lees verder

Klimmen in Google? Zo optimaliseer je jouw website

Wil je hoger in Google komen? Het hoeft niet moeilijk te zijn om jouw website ranking te laten klimmen in Google. Hierbij een paar handige tips en tricks om jouw Wordpress website beter te laten presteren in Google of andere zoekmachines.

Lees verder

Wat de AVG voor jou betekent

Vanaf 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese wetgeving rondom gegevensbescherming van kracht. In Nederland noemen we dit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De Autoriteit Persoonsgegevens kan hoge boetes opleggen wanneer je je niet aan deze vernieuwde privacyregels houdt.

Lees verder